Powered by Blogger.

Pages

RSS

catatan kerjaya ku..

kmi skank praktical dlm ward...tp x kje dlm ward..pelik kan,,..
ila skank praktical di ward otopedik,ward tulang...semua brkaitan kaki diabetis tuh,accident patah tulang,putus kaki tangan,kaki or tangan kne potong ke...ngeri kan,...hihi...sje je,tp seyes btol neh..skank ila dh msuk tahun ke 3 semester 1,so tinggal lg setaUn je....nk letak pic, ngeri kot,...x payah la..

melampau btol uncle neh,pe lg nk patah lpas neh.


hihi,poyo ja ayat,ila nk cite bout my future work...ila skank adalah seorg medical assitant/pembantu perubatan pelatih..kalu luar negara diorg panggil paramedik la..kalu org dulu2 panggil dreaser,hospital assitant....kalu ila ckp ja MA(medical assitant)..org mesti x thu..so nk xplain skit,kje ni luas tmpat kje...emergency yg ambulans tu,MA la yg pgi amek org accident tu bkn doktor,kalu dkt klinik kerarajaan(KK),kmi mcm doktor da blik sendiri,bleh tulis ubat nk bgi pesakit,mc n byk lg..."sekian itu la serba sedikit ttg kerjaya masa hadapan ku"

hati yg patah xleh dirwat dlm ward.....hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Siti Fatimah Nabihah said...

huh! mc leh tlg amekkan?? aku nk mc leh/?? 15hb ni. hahaha.. wei,hang duk wad mak aku dulu! hehe :))

Penjana Pendapatan Internet said...

kat sini takde shoutbox ke??kena pasang tu sebab boleh detect sapa yg datang....saya dah follow dah (Hafizi- http://jana-pendapatan-sms.blogspot.com/ )

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...